Vedete

Cristina Spatar: "Am fost la pamant, nu am putut sa ma ridic din pat" - Afla ce a patit

Cristina Spatar abia ce si-a revenit dupa ce timp de saptamani nu a putut sa se ridice din pat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Cristina Spatar: "Am fost la pamant, nu am putut sa ma ridic din pat" - Afla ce a patit
Cristina Spatar a luat un virus de la fiul ei, Albert, care s-a imbolnavit la gradinita. Timp de 2 saptamani a stat doar in pat. Era ametita si avea probleme cu vederea.

"Doua saptamani am stat in pat, m-am simtit inutila. E un virus foarte puternic. Eu eram singura din casa care nu se imbolnavea. De data aceasta, am cazut la pat. Am fost la pamant. Am sunat medicul, am luat si antibiotic, am stat la pat. Aveam niste dureri de cap groaznice, ameteli. Nu puteam sa stau in picioare. Bona fetitei, care e adepta stilului naturist, nu s-a imbolnavit", a spus Cristina Spatar, la Acces Direct.

Cristina Spatar, imobilizata la pat! Vezi ce a patit cantareata

Cristina Spatar, in carantina! Uite de ce familia sa este in pericol!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune