Vedete

Cristina Spatar si fiica lui Aurelian Preda urca pe aceeasi scena! Afla detalii

Cristina Spatar a legat o relatie foarte frumoasa cu Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda. Cantareata urca adesea pe scena cu fiica regretatului artist, ele avand mai multe spectacole impreuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Cristina Spatar si fiica lui Aurelian Preda urca pe aceeasi scena! Afla detaliiicon photo

Cristina Spatar si Anamaria Rosa au devenit apropiate dupa moartea lui Aurelian Preda. Cele doua tin legatura, se intalnesc ca si prietene, dar colaboreaza si pe plan profesional. (Vezi AICI cum a reusit Anamaria Rosa sa slabeasca)

Astazi, la ora 17.00, Cristina si Anamaria vor urca impreuna pe scena unui mall din Capitala. Cele doua vor canta si vor intretine atmosfera, alaturi de alti artisti de muzica populara, precum Claudia Ghitulescu, Mihaela Gurau si Nicusor Iordan.

“Va fi o petrecere adevarata, cu cantece din folclor, asa cum ii place romanului la zi de sarbatoare. Ne vom veseli impreuna pana tarziu, la aniversarea mall-ului”, a spus Cristina Spatar.

Pe langa muzica live, cei prezenti vor avea parte si de un moment de stand up comedy, care va fi sustinut de Malu Chivu. Actorul s-a facut remarcat intr-un serial  celebru, difuzat la un post tv renumit.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune