Vedete

Cristina Stamate, decizie soc la doua luni de la operatia pe cord! "Poate e putin prea devreme"

Cristina Stamate nu a reusit sa stea departe de teatru. Desi in urma cu numai doua luni a fost supusa unei operatii dificile pe cord, actrita a decis sa revina pe scena.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Cristina Stamate, decizie soc la doua luni de la operatia pe cord! "Poate e putin prea devreme"
Aseara a avut primul spectacol dupa interventia de triplu by-pass si valva mitrala.

"Sunt fix două luni. Poate e puţin prea devreme, sau mai devreme decât era înţelept, dar nu cred că am fost prea înţeleaptă niciodată. Şi nu voi fi singură la teatru. Am hotărât să mă duc mâine (n.r. ieri) şi în rândul întâi vor sta doctorii mei. Aşa am apucat să le promit. Le-am zis că trebuie să ne vedem şi pe strada mea. Eu i-am văzut pe ei la lucru. Trebuie să mă vadă şi ei pe mine", a declarat vineri Cristina Stamate pentru Antena Stars.


"Mă simt mai bine. Cred că şi refacerea tine de psihic şi eu cred că am un psihic destul de rezistent, de solid şi, pentru că teatrul face parte atât de tare din viaţa mea şi este partea cea mai luminoasă şi mai frumoasă din viaţa mea, m-am gândit că trebuie să-mi ofer asta. Să mă reîntorc la teatru. Şi după o răceală iei medicamente, darămite după o operaţie atât de grea", a mai spus actrita in varsta de 69 de ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune