Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Cruduta si Ana Maria Mocanu, show total la un concert. S-au urcat pe scena si l-au ingenunchiat pe Faydee cu miscarile lor de dans!

Cantaretul australian a sustinut de curand un concert intr-un club din Regie, avand alaturi de el doua animatoare "surpriza"
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 mar 2016

Cruduta si Ana Maria nu puteau rata intalnirea cu simpaticul artist, care are o priza foarte mare la publicul din tara noastra, in special la cel feminin.

Imbracate in negru, cele doua "pantere" au mers special intr-un club din Regie pentru a-l vedea la lucru pe Faydee. Pana in momentul in care artistula urcat pe scena, Cruduta si Ana s-au incins bine de tot pe ritmurile muzicii, iar apogeul a fost atins in momentul inceperii concertului.

Fetele n-au stat prea mult pe ganduri si s-au cocotat pe podium ademenindu-l pe cantaret cu miscari provocatoare, "motoare verticale si opturi americane". Momentul a fost unul spontan, fara nicio regie, iar Faydee a intrat imediat in jocul fetelor, ingenunchind in fata lor pe ritmurile celebrelor sale melodii.

Pentru a nu polariza intreaga atentie, fetele s-au retras discret la un moment dat, asteptandu-l pe australian in culise pentru o sedinta de poze si imbratisari.

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X