Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Cruduta si Ana Maria Mocanu, show total la un concert. S-au urcat pe scena si l-au ingenunchiat pe Faydee cu miscarile lor de dans!

Cantaretul australian a sustinut de curand un concert intr-un club din Regie, avand alaturi de el doua animatoare "surpriza"
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 26 Martie 2016 00:00

Cruduta si Ana Maria nu puteau rata intalnirea cu simpaticul artist, care are o priza foarte mare la publicul din tara noastra, in special la cel feminin.

Imbracate in negru, cele doua "pantere" au mers special intr-un club din Regie pentru a-l vedea la lucru pe Faydee. Pana in momentul in care artistula urcat pe scena, Cruduta si Ana s-au incins bine de tot pe ritmurile muzicii, iar apogeul a fost atins in momentul inceperii concertului.

Fetele n-au stat prea mult pe ganduri si s-au cocotat pe podium ademenindu-l pe cantaret cu miscari provocatoare, "motoare verticale si opturi americane". Momentul a fost unul spontan, fara nicio regie, iar Faydee a intrat imediat in jocul fetelor, ingenunchind in fata lor pe ritmurile celebrelor sale melodii.

Pentru a nu polariza intreaga atentie, fetele s-au retras discret la un moment dat, asteptandu-l pe australian in culise pentru o sedinta de poze si imbratisari.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X