Paparazzi

Cruduta si Vica, show total intr-un club din Mamaia! Cele doua bombe sexy s-au incins pe ritmuri grecesti! VIDEO EXCLUSIV

Daniela Crudu si Vica Blochina au facut pereche la deschiderea unui club de fite din Mamaia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cruduta si Vica, show total intr-un club din Mamaia! Cele doua bombe sexy s-au incins pe ritmuri grecesti! VIDEO EXCLUSIVicon photo


Cruduta si Vica au venit impreuna la inaugurarea noului sezon intr-un club din Mamaia si au facut un show de zile mari. Cele doua au venit neinsotite (de barbati) si s-au dat in spectacol pe ritmuri grecesti.


Daniela Crudu si Vica Blochina au descoperit ca sunt compatibile in timpul unui show de televiziune. Desi le despart destul de multi ani, cele doua si-au dat seama ca au multe in comun, mai ales cheful de distractii. Asa ca anul acesta, nu s-au mai complicat sa-si ia insotitori la mare, ci au mers impreuna.


Evident, au fost remarcate imediat de petrecaretii din club, care le-au solicitat sa-si faca cate un selfie impreuna. Interesant este ca fetele au insistat sa apara impreuna in fotografii, chiar daca doritorul nu le-o cerea in mod special.
Dupa ritualul pozelor, a urmat dansul, care s-a desfasurat in fata scenei amplasate pe plaja. Cruduta si Vica au facut un show de zile mari, lasandu-se admirate de cei din jur. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune