Vedete

Cu cate kilograme a plecat Anda Adam la Exatlon? Greutatea reala a vedetei, motiv de controverse in Republica Dominicana

Anda Adam a fost in centrul primului conflict de la Exatlon, intre echipa „Razboinicilor” si cea a „Faimosilor”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cu cate kilograme a plecat Anda Adam la Exatlon? Greutatea reala a vedetei, motiv de controverse in Republica Dominicanaicon photo


Giani Kirita a sarit sa apere onoarea Andei Adam, atunci cand i s-a parut ca Alexandru din echipa „albastrilor” a batut un apropo la kilogramele vedetei. „Stai linistita, nu poate sa iasa din apa”, a spus Alexandru despre Anda, atunci cand aceasta se intrecea cu o coechipiera a lui. „Nesimtitule, de ce o jignesti? Ai vrut sa spui ca e grasa si d-aia nu poate sa se ridice! Bai, noi suntem cineva, am facut ceva in viata asta, sa ajungem aici”, i-a replicat Kirita.


Pana la urma, cate kilograme are Anda Adam?


In decembrie, vedeta a acordat un interviu pentru kfetele.ro, in care a dezvaluit cu exactitate ce greutate are: 56-58 kilograme. Cantareata are o inaltime de 1,63 m si a avut mereu o constitutie atletica.

Nu o intereseaza cantarul


„Eu pot sa am mai multe kilograme, dar avand masa musculara, ea intotdeauna este mai grea. Nu poti sa ma compari cu mine cu o alta fata care n-a facut sport in viata ei si se pune pe acelasi cantar, ea are 52 kilograme, eu am 58, aratam la fel, dar eu am 6 kilograme mai mult. Da, doar ca eu am masa musculara. Pentru mine, cantarul n-a fost niciodata relevant. Nu ma intereseaza cate kilograme am pe cantar, ci doar asa, ca sa-mi mentin  o medie, sa-mi dau seama cam care e greutatea mea medie si ideala. Oricum, greutatea medie este undeva la 56 kilograme. E foarte important cum arati”, a spus Anda Adam pentru kfetele.ro, in urma cu o luna.

Emisiunea "Exatlon" poate fi urmarita de sambata pana marti, de la ora 20.00, la Kanal D.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune