WOW

Cu cine vrajeste Rocsana Marcu? Vezi cel mai recent clip al artistei! Video!

De cand a revenit la prima ei dragoste – muzica, Rocsana Marcu scoate piesa dupa piesa! Vedeta lanseaza azi un nou single, “Ce vrajeala”! Cum suna versurile noului single al artistei, veti afla doar daca dati play!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Cu cine vrajeste Rocsana Marcu? Vezi cel mai recent clip al artistei! Video!icon photo
Rocsana este intr-o forma de zile mari si ii prieste, se pare, noul stil muzical abordat. Acum o are ca partenera de scena pe Lorena, alaturi de care strabate tara in lung si in lat, la concerte. (Vezi AICI cum au surprins-o paparazzii WOWbiz.ro pe Rocsana Marcu)

Fetele sunt extrem de curtate si in Diaspora, acolo unde merg frecvent pentru a-i incanta pe romanii stabiliti in strainatate cu melodiile din repertoriul lor.

Cu cine vrajeste Rocsana Marcu? Vezi cel mai recent clip al artistei! Video!

Rocsana Marcu a debutat in muzica cu trupa Trinity, in care le avea colege de scena pe Lili Sandu si Ileana Lazariuc, dupa care a cantat in trupa Hora. A avut apoi mai multe colaborari pe partea de muzica de petrecere, cantand cu Nelu Ploiesteanu si a pastrat in continuare acest stil.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune