Stiri

Cu turturi la nas si parul inghetat! Asa a fost gasit un turist pierdut pe munte de catre salvamontistii din Caras-Severin

Patru turisti s-au ratacit saptamana aceasta pe Muntele Mic, dupa ce vremea rea si instabila a incetosat totul in jurul lor, iar acestia nu au reusit sa mai gaseasca drumul spre casa, informeaza Adevarul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cu turturi la nas si parul inghetat! Asa a fost gasit un turist pierdut pe munte de catre salvamontistii din Caras-Severin
O echipa de slavamontisti din Caras-Severin a intervenit pentru gasirea celor patru persoane date disparute. Duminica seara, salvamonstii au primit un apel denit pe 112, dat de patru persoane care din cauza vremii nefavorabile nu mai gaseau drumul spre statiune. (Oamenii strazii din Capitala prefera sa doarma afara, in ger, decat sa mearga la un adapost! E halucinant ce au gasit acolo)

Dupa ce au plecat in cautatea turistilor rataciti, slavamontistii au mai gasit alte noua persoane blocate in masini din cauza viscolului.
In cele din urma, cei patru turisti ai fost gasiti si s-au intors in siguranta in statiune. Orele petrecute pe muntea, in conditii meteo extreme, i-a inghetat complet. Unul din turisti avea turturi format pe chip, parul ii inghetase si abia a putut vorbi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune