Vedete

Cum a reuşit Bianca Drăguşanu să devină o adevărata divă dintr-o fată simplă, de la ţară! Vedeta a spus adevărul: ”Sunt o persoană controversată!”

A sosit momentul adevărului! Bianca Drăguşanu a acceptat provocarea de a vorbi, pe larg, despre viaţă, iubirile, dar şi despre transformările prin care a trecut de-a lungul anilor, fără a mai lasă loc de speculaţii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cum a reuşit Bianca Drăguşanu să devină o adevărata divă dintr-o fată simplă, de la ţară! Vedeta a spus adevărul: ”Sunt o persoană controversată!”
A plecat de acasă când încă era foarte tânăra, îndrăgostită nebuneşte de un tânăr cu doi ani mai mare decât ea şi a reuşit să ţină treaz interesul oamenilor ani de zile, astfel că Bianca s-a transformat dintr-o faţă simplă, de la ţară, într-o adevărată diva, ce a reuşit tot ce şi-a propus, mai ales că imaginea ei a ajuns să vândă mult, după cum chiar ea a mărturisit.

Întrebată dacă povestea ei a impresionat oamenii, Bianca s-a arătat extrem de mândră: ”Dovedit? Pe rating. Cred că a fascinat foarte multă lume. Faţă aceea de la ţară care a plecat de la un anumit nivel, care nu avea, care îşi dorea şi care a reuşit tot ce şi-a propus atunci când era foarte tinerică şi foarte naivă. Eu sunt o persoană  controversată şi am un istoric carea mă recomandă. Cred că sunt mulţi oameni se regăsesc în  povestea vieţii mele.”, a mărturisit Bianca.

Din faţă de la ţară, care îşi cauta rezolvarea problemelor sentimentale la televizor, Bianca a devenit una dintre cele mai căutate şi disputate dive de pe plaiurile mioritice.


O apariţie la televizor şi deja a prins gustul notorietăţii! Trei ani mai târziu şi deja se răsfaţa în braţele unui om de afaceri! Mirco Maschio tocmai încheia relaţia cu Cristina Spătar şi caută alinarea în braţele  blondei.  În ciuda faptului că povestea de dragoste dintre Mirco şi Bianca a fost scurtă, dar intensă…  aceasta a determinat-o pe blondin să-şi dorească să cucerească showbizul autohton. Câţiva ani mai târziu, paparazzi o surprind în anturajul lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă recunoaşte, în 2009,  că i-a furat inima faţă venită din Petroşani. Acum, însă, ea şi-a întemeiat o familie şi e mai fericită că niciodată, întrucât Sofia, fiica ei i-a adus bucuria de care avea nevoie: ”Fericirea mea este Sofia, fiica mea.”, a mărturisit ea.

Întrebată ce nu ar face în public, Bianca cu greu a găsit un răspuns: ” Eu sunt un om  atât de liber şi nu ştiu să fiu duplicitară şi fac lucrurile pe care le simt.”, a mai precizat ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune