Biz

Cum a trait Corina Danila cel mai penibil moment din viata! Iubitul ei i-a daruit un inel, ea a crezut ca e ceruta in casatorie, dar nu era asa! Vezi intreaga poveste!

Omul de afaceri Petre Imre a dezvaluit ca i-a daruit un inel iubitei sale, Corina Danila, dar ca nu a intentionat sa o ceara de sotie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 9 feb 2016

Corina Danila a format  un cuplu alaturi de omul de afaceri Peter Imre, iar toata presa vremii a relatat ca vedeta tv a fost chiar logodnica acestuia. La un moment dat, cu prilejul lansarii unui album al Corinei, Imre i-a darut acesteia un inel. "I-am oferit nu un inel de logodna, ci un inel - cadou cu ocazia lansarii primului ei disc. Scopul nu era o cerere in casatorie, chiar daca acel cadou era un inel”, a dezvaluit Imre intr-un interviu din revista Tango. Dar noi toti stim ce simbolizeaza un inel!”, i-a replicat reporterul lui Imre.Sa-ti povestesc cum a fost. La ora doua la prinz mi-am dat seama ca ea, odata cu acea lansare, va trai un moment extraordinar al vietii ei. Mie imi pare sincer rau ca nu cinta mai departe, pentru ca, dupa parerea mea, este o cintareata foarte buna”, a explicat fostul iubit al Corinei Danila. Am sa consemnez faptul ca eu am zimbit politicos”, a continuat ziaristul. La vremea respectiva, la ora aceea, din colectia Chopard nu aveau decit un inel, pe care l-am cumparat. Si pe care i l-am oferit Corinei, care era partenera mea de viata si care mi-era foarte draga. A fost un gest menit sa marcheze un moment foarte important pentru ea”, a mai spus Imre. Dar ea insasi l-a interpretat altfel. Am vorbit eu personal cu ea despre acel moment si despre cum a consemnat presa faptul ca i-ai inminat un inel in vazul lumii”, a insistat reporterul. N-a fost in vazul lumii, pentru ca inelul a fost bine ascuns, nevazut de ochii lumii. Ulterior, in momentul in care Corina a fost intrebata de presa ce-a primit de la Peter, a spus ca a primit un inel si de aici au plecat toate speculatiile. Dar nu a fost o cerere in casatorie. Probabil a fost un moment de presa prost gestionat”, a incheiat Imre, care dupa despartirea de Corina Danila s-a insurat cu Marina, fiica fostului ministru de externe, Teodor Melescanu.

 

print
Stiripesurse.ro
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
X