Vedete

Cum arata acum celebra Natalia Oreiro? Actrita si-a facut o interventie la chip si arata diferit!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum arata acum celebra Natalia Oreiro? Actrita si-a facut o interventie la chip si arata diferit!icon photo

Natalia Oreiro este actrita care a cucerit inimile romanilor odata cu rolul ei din "Inger Salbatic", serial argentinian de succes si difuzat si in Romania la inceputul anilor 2000.


Actrita are in prezent 40 de ani si a ramas de aceeasi frumusete rapitoare, in ciuda faptului ca si-a facut o mica ajustare la nivelul chipului.


La o privire mai atenta, se poate observa ca Natalia Oreiro si-a extirpat celebra alunita de deasupra buzei, cel mai probabil, din motive medicale.
Anisoara muncea in Italia ca multe alte romance. Acum o luna, femeia in varsta de 59 de ani a disparut fara urma. Dupa multe cautari, carabinieri au dat de ea. E cumplit cum au descoperit-o pe biata femeie
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune