Paparazzi

Cum arata Aylin Cadir dupa cateva luni de cand a nascut! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o in plina activitate VIDEO EXCLUSIV

Aylin Cadir a adus pe lume al doilea baietel, in toamna anului trecut. Actrita arata spectaculos dupa doar cateva luni de la nastere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Cum arata Aylin Cadir dupa cateva luni de cand a nascut! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o in plina activitate VIDEO EXCLUSIVicon photo

Aylin Cadir a nascut al doilea copil, un baietel, in noiembrie 2017 si, iata ca, la doar trei luni de la venirea bebelusului pe lume, actrita arata spectaculos, ea reusind se pare sa-si revina, cat de cat la greutatea de dinaintea sarcinii.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Aylin, recent, intr-un centru comercial din Capitala, impreuna cu bebelusul ei. Actrita si-a pus baietelul in port bebe, si, cu o mana il proteja, iar cu cealalta impingea caruciorul.

Actrita a iesit la cumparaturi, paparazzii WOWbiz.ro surprinzand-o in mai multe magazine. Aylin a intrat si la farmacie de unde a cumparat cate ceva, dupa care s-a indreptat spre altul cu produse de bucatarie. Aici, Aylin s-a uitat dupa mai multe articole, iar la raionul cu tigai a petrecut ceva mai mult timp.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune