Paparazzi

Cum au fost surprinsi Mihai Mitoseru si sotia lui! Ce facea Noemi – Video Exclusiv!

Mihai Mitoseru si sotia lui, Noemi, au fost surprinsi recent, in oras, de paparazzii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Cum au fost surprinsi Mihai Mitoseru si sotia lui! Ce facea Noemi – Video Exclusiv!icon photo

Mihai Mitoseru si Noemi, sotia lui, au iesit recent sa ia masa cu niste prieteni, la un restaurant de fite din Capitala. Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe acestia chiar la masa.

Prezentatorul tv si sotia lui obisnuiesc sa manance in oras nu pentru ca nu le place sa gateasca, ci mai degraba pentru ca sunt extrem de ocupati, iar putinul timp care le ramane prefera sa-l petreaca alaturi de familie sau prieteni. Mitoseru si Noemi au iesit zilele trecute la un restaurant din Bucuresti sa ia cina cu niste prieteni.

 

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins la masa, in timp ce discutau si analizau meniurile pentru a se decide ce comanda fiecare. Noemi s-a hotarat prima, se pare. Blondina a aruncat un ochi pe meniu, dupa care l-a inchis rapid si a inceput sa discute cu o tanara aflata langa ea. Muzica din local era fix pe placul sotiei lui Mitoseru, se pare, caci la un moment dat blondina a inceput sa cante si sa se “zbantuie” pe scaun.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune