Paparazzi

Cum mai arata Nicola! Cantareata s-a ingrasat iar si e de nerecunoscut! Cu cine au surprins-o paparazzii WOWbiz.ro! VIDEO EXCLUSIV

Nicola s-a ingrasat iar! Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o zilele trecute pe strazile din Capitala. Artista e aproape de nerecunoscut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Cum mai arata Nicola! Cantareata s-a ingrasat iar si e de nerecunoscut! Cu cine au surprins-o paparazzii WOWbiz.ro! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Nicola s-a ingrasat iar! Sau cel putin asa reiese din imaginile surprinse recent de paparazzii WOWbiz.ro.

Cantareata era in urma cu cativa ani una din cele mai sexy mamici artiste. Ea avea o silueta de invidiat, insa cu timpul a inceput sa ia proportii. La un moment dat, Nicola luase mai bine de 20 de kilograme in greutate. Se apucase de dieta si sport si reusise aproape sa revina la silueta de odinioara. Atunci, ea isi reluase si aparitiile tv.

 

Acum insa, Nicola s-a ingrasat din nou, se pare. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, zilele trecute, cu un tip, pe strazile din Capitala. Artista era imbracata cu o pereche de jeansi largi si un tricou negru, mulat pe burta, ce-i evidentia colaceii. Picioarele si bratele par destul de pufoase, iar la fata, artista pare ca s-a rotunjit. Nicola avea parul desprins, iar chipul si l-a acoperit cu o pereche de ochelari de soare mari ca sa ascunda probabil faptul ca nu avea make-up.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune