Vedete

Cum s-a comportat Oana Net cu fiica sa, chiar inainte sa o ucida cu sange rece! A infuriat-o CUMPLIT! I-a cerut asta chiar inainte sa-i taie venele Elizei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum s-a comportat Oana Net cu fiica sa, chiar inainte sa o ucida cu sange rece! A infuriat-o CUMPLIT! I-a cerut asta chiar inainte sa-i taie venele Elizei icon photo
 
Crima care a zguduit Timisoara noaptea trecuta scoate la iveala noi detalii socante. Apropiatii spun ca neintelegerile cu sotul ar fi dus la socanta intamplare.
 
Cei care o cunosteau pe Oana Net spun ca femeia de 38 de ani era atenta cu micuta, o ingrijea cu mare dragoste si nimic nu a dat de banuit ca aceasta trecea de fapt printr-o mare incercare. La gradinita din Murani unde lucra de 15 ani s-a comportat exemplar.
 
In urma cu 3 saptamani, spune sefa Inspectoratului Scolar Judetean Aura Danielescu, ceruse concediu fara plata. A spus ca ii era greu sa faca naveta si intentiona sa-si gaseasca un alt loc de munca.
 
Femeia nu a fost testata psihologic, intrucat aceste verificari nu se mai fac in privinta cadrelor didactice inca din anul 2012, cand printr-un ordin de ministru s-au sistat. Pana atunci, toti educatorii, invatatorii si profesorii, dar si personalul auxiliar trebuiau sa fie testati psihologic o data pe an, insa si acele verificari erau o formalitate.
 
 
Familia si apropiatii Oanei Net sunt in continuare in stare de soc. Spun ca sotul i-ar fi cerut divortul in mai multe randuri, iar aceasta era framantata de gandul despartirii.
 
Cu totii cred ca asta a dus la momentul fatidic de noaptea trecuta cand i-a luat viata micutei Eliza, intr-un mod infiorator. Pe cand tatal era la serviciu, mama a inecat-o pe copila de 4 ani in vana din baie si i-a taiat venele de la ambele maini. Mai multe aici. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune