Stiri

Cum s-au imbracat Andreea Esca si Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor, miercuri seara? Toti telespectatorii au observat coincidenta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum s-au imbracat Andreea Esca si Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor, miercuri seara? Toti telespectatorii au observat coincidentaicon photo
Andrea Esca si Andreea Berecleanu ii intampina de ani de zile pe telespectatori la jurnalul de seara, insa, la posturi concurente.

In ciuda acestei diferente, cele doua stiriste au avut un lucru in comun, la jurnalul de miercuri seara. Atat Andreea Esca, cat si Andreea Berecleanu au purtat o camasa neagra, in semn de doliu, in ziua in care trupul neinsufletit al Regelui Mihai a sosit in tara, la Castelul Peles.


In timp ce Andreea Berecleanu si-a accesorizat camasa cu o brosa aramie, Andreea Esca a avut pe gulerul camasii imprimat un model auriu care aminteste de blazonul regal.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune