Stiri

Cum sa urci cu frigiderul in tren? Imaginile care fac inconjurul lumii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum sa urci cu frigiderul in tren? Imaginile care fac inconjurul lumii
 
Cum sa urci cu frigiderul in tren? Nu este numele vreunui film sau al vreunui joc, desi s-ar potrivi foarte bine unei comedii. Ceea ce urmeaza este pe cat de incredibil, pe atat de adevarat.
 
Gara din Brisbane, locul in care oamenii urca si coboara din vagoane, de cele mai multe ori cu un rucsac in spate sau un geamantan in maini. Camerele de supraveghere surprind insa si un barbat care se opinteste cu un "bagaj" mult mai voluminos.Omul incearca sa il urce in lift un ditamai frigiderul. Dupa cateva incercari,  reuseste. Imaginile suprind si momentul in care barbatul  scoate frigiderul din lift.
 
 
Dar drumul individului nu se opreste aici. Urmeaza calatoria, cu tot cu frigider, pe peronul garii. Culmea, nimeni nu pare sa fie surprins. Omul isi continua drumul pana la ultimul vagon al trenului care stationeaza. Ce urmeeza? Ei bine, e momentul in care frigiderul trebuie urcat in tren. Cu aceeasi indemanare, omul nostru reuseste.
 
RASTURNARE DE SITUATIE  IN ULTIMUL MOMENT
 
Cand credea ca poate rasufla usurat, caci, vorba aceea, nu e lucru usor sa te spetesti cu ditai combina frigorifica, lucrurile iau o intorsatura dramatica.
E poftit sa coboare din vagon si sa-si ia cu el si frigiderul, pe care l-a carat cu atata efort.
 
Omul se muta si s-a gandit sa faca o economie. De ce sa mai plateasca pentru inchirierea unei dube, daca poate transporta frigiderul cu trenul. Socoteala de acasa nu s-a potrivit insa cu ce din...gara. Pe langa faptul ca a fost coborat din tren, a mai primit si o amenda de 252 de dolari australieni, cam de vreo 10 ori pretul unui bilet.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune