Stiri

Cum sfideaza cel mai cunoscut interlop autoritatile din Romania

Sfidare! Celebrul interlop Ionelas Carpaci, dat in urmarire internationala, isi bate joc de autoritatile din Romania. Seful clanului a fost filmat cum se distreaza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Cum sfideaza cel mai cunoscut interlop autoritatile din Romaniaicon photo
 
Adica tot ce n-ar avea parte in inchisoarea care-l asteapta in Romania! In loc sa stea dupa gratii, Ionelas Carpaci se ospateaza regeste din porcul umplut cu bunatati si inchina pahare cu bautura, potrivit stirilekanald.ro.
Aflat in direct pe o retea de socializare, din Kassel, Germania, cel mai avut om din Banat le rade-n nas autoritatilor din Romania - singurele cu mainile legate! Petrecerea e data de ziua lui Grado Carpaci, zis si Ministrul de Finante.
 
De cand justitia a inceput sa-si faca treaba, nu mai vezi nici picior din Clanul Carpaci, prin Timisoara. Familia care detine aproape tot centrul istoric  s-a mutat in Germania, unde Ionelas e aparat de dubla cetatenie. Asa reuseste sa scape de pedeaspa de 7 ani si doua luni la inchisoare, pe care o are de ispasit. In batjocura, desi e dat in urmarire internationala, condamnatul nu se sfieste sa se ascunda si asta pentru ca autoritatile de acolo nu se grabesc sa-l extradeze. Ionelas Carpaci are de achitat si un prejudiciu de 1.5 milioane de euro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune