Biz

Cutremurator! Ce a decis sa faca tatal Denisei Manelista cu doliul pus pe casa la inmormantare! “Nu a vrut sa se deterioreze si a luat o decizie surprinzatoare”! EXCLUSIV

Emilian Raducu vrea sa pastreze intact doliul pus pe casa la moartea Denisei si, din acest motiv, a acoperit bucata de carpa cu un geam.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 aug 2017

In urma cu cateva zile, oamenii in Stefanesti au fost surprinsi sa vada o serie de schimbari in curtea casei parintesti a Denisei Manelista. (incredibil, ce a patit iubitul Denisei la trei saptamani de la decesul cantaretei)

Moartea Denisei Raducu l-a distrus pe tatal cantaretei! Barbatul a plans zile intregi, iar in momentul in care a pus doliul pe casa in care fata lui a crescut, a crezut ca ii fuge pamantul de sub picioare.

“Nimic nu l-a durut mai tare pe Emilian decat sa puna funda aia neagra nenorocita pe perete! Abia atunci a realizat cu adevarat ca fata lui a incetat din viata si nu o sa isi mai vada fiica niciodata! Era distrus”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

Dupa patru zile de la inmormantare insa, in momentul in care lucrurile s-au mai linistit, tatal artistei i-a surprins pe toti cu modul in care a hotarat sa pastreze doliul de pe casa.

“Atunci cand si-a revenit, Emilian s-a gandit la tot ce tinea de fata lui, de la pomeni pana la acea bucata de doliu! Asa ca, dupa cateva zile, a pus funda intr-o rama si a acoperit-o cu un geam de sticla. A luat decizia asta pentru ca nu a vrut sa se deterioreze materialul de la ploaie sau de la vant, dat fiind faptul ca doliul va ramane pe casa tot timpul de acum inainte, asa cum de altfel este si traditia! In plus, a montat si un bec deasupra lui, motivand ca va lumina pe Denisa pe lumea cealalta”, au povestit oamenii din Stefanesti.

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X