Biz

Cutremurător! Ce a făcut Elena Merişoreanu după ce a visat-o pe Ileana Ciuculete! Sfatul primit de la preot e uimitor

La doar câteva săptămâni după ce Elena Merişoreanu a dezvăluit că a visat-o pe Ileana Ciuculete, interpreta de muzică populară a mărturisit că a vorbit cu preotul şi a făcut un lucru în memoria artistei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 apr 2017

Extrem de apropiată de Ileana Ciuculete, la câteva săptămâni de la moartea acesteia, Elena Merişoreanu a visat-o, iar acum se arată marcată de ceea ce i s-a arătat.


"Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multă, nu ştiu,  era spectacol sau filmare. La un moment dat o văd pe ea că vine şi zic . . Şi când mă uit în jos zic .Zice: < Aaa, lasă că vine Cornel şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă>.  Şi a plecat şi s-a întors şi chiar aşa a făcut. Mi-a zis părintele să fac colivă de două ori, că aşa e bine”, a declarat Elena Merişoreanu în cadrul unei emisiuni TV.


De asemenea, aceasta a vorbit şi despre hotărârea lui Cornel Galeş de a se retrage la mănăstire: "El a slăbit foarte tare, suferă enorm de mult. Cred că sunt cele mai triste zile pentru el şi vor fi în continuare. Cornel nu poate să creadă că Zânica lui nu mai e, dar nici mie.”, a mai spus ea.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X