Vedete

Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei!

Actrita Cristina Stamate a trait, de-a lungul vietii, unele experiente care au marcat-o. Cea mai puternica a fost legata de o intamplare care a avut loc la moartea mamei ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei! icon photo
Cristina Stamate este o femeie care transmite veselie si buna-dispozitie. Optimismul ei pare contagios, dar asta nu inseamna ca n-a trait propriile drame. Actrita a ajuns sa creada ca exista ceva dincolo de intelegerea noastra si a invatat sa se ghideze dupa anumite semne pe care le numeste „divine”.

O intamplare care a marcat-o pentru totdeauna a avut loc la moartea mamei sale, in urma cu mai multi ani. Cristina Stamate nu a reusit sa ajunga la timp langa mama ei, atunci cand aceasta s-a stins, insa a avut o „viziune” exact la ora la care femeia parasea aceasta lume.


„Cand a murit mama mea, eram la mare, aveam un spectacol de cabaret, care se termina la 1:00 noaptea si urma sa ajung, cu trenul, la Bucuresti, dimineata. Fratele meu m-a sunat si mi-a zis ca daca vreau s-o prind in viata trebuie sa vin in noaptea aceea. Era greva CFR, eu nu eram cu masina si atunci cineva mi-a dat o masina, dar care era foarte proasta. A condus un prieten, ca nu eram in stare, am facut multe ore, am plecat la 2:00 si am ajuns la 8:00 acasa, iar eu intrebam mereu cat e ceasul. La un moment dat, am vazut cum o pasare s-a lovit de parbriz, am tresarit si l-am intrebat cat e ceasul si mi-a spus ca era 7:00. 

Cutremurator! Cristina Stamate, experienta paranormala la moartea mamei sale! S-a intamplat exact la ora la care mama ei se stingea! A avut o viziune cu un porumbel care a murit in fata ei!

Am ajuns, din lift am aflat ca a murit mama, pentru ca o asistenta mi-a spus condoleante, am intrat in casa, iar fratele meu mi-a zis: „A murit acum o ora, la 7:00”. Dupa o saptamana, cand m-am vazut cu prietenul care a condus, i-am spus: „Stii cand a murit mama? Cand s-a lovit pasarea aceea de parbriz, te-am intrebat cat este ceasul si mi-ai spus ca este 7:00”. Si mi-a raspuns: „Te rog sa ma ierti, dar nu s-a lovit nici o pasare de parbriz in timpul drumului nostru!” Mi-e greu sa inteleg”
, a povestit Cristina Stamate in revista Taifasuri.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune