Stiri

Cutremurător! O femeie de 27 de ani a murit într-un accident teribil! Avea doi copii şi era însărcinată din nou

O tânără în vârstă de 27 de ani din Olt s-a stins din viaţă cu doar o lună înainte de a deveni mămică pentru a treia oară. Ea şi pruncul pe care-l purta în pântec au murit într-un accident înfiorător, după ce a pierdut controlul maşinii în care se afla.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Cutremurător! O femeie de 27 de ani a murit într-un accident teribil! Avea doi copii şi era însărcinată din nou

Georgiana n-a avut nicio şansă să scape cu viaţă din accident. Se pare că a murit pe loc, atunci când partea din faţă a maşinii a intrat sub remorca TIR-ului.


Ea ar fi pierdut controlul maşinii din cauza vitezei. Acum părinţii tinerei sunt distruşi de durere: "Conducea frumos, dar eu ştiu acum ce s-a întâmplat.", plânge mama tinerei.


Georgiana se întorsese de curând acasă, din Spania, unde muncea alături de soţul ei. Peste o lună urma să nască. Avea acasă doi băieţi, iar acum urma să aibă, în sfârşit, şi o fetiţă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune