Biz

Dan Bursuc petrece zi si noapte! Impresarul manelistilor e in culmea fericirii: "O tin de cateva zile intr-o mare veselie"

Dan Bursuc sarbatoreste zi si noapte! Impresarul manelistilor este fericit si a facut anuntul pe o retea de socializare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017
 
Dan Bursuc are viata pe care si-a dorit-o si multe motive sa fie fericit. impresarul i-a anuntat pe fanii lui ca va petrece cateva zile la rand.
”Astăzi beau de fericire, o ţin de câteva zile într-o mare veselie. Vă doresc la toţi prietenii numai bine şi maximă bucurie”, a scris Dan Bursuc pe Facebook.
Dan Bursuc joaca intr-un lung-metraj 
 
Dan Bursuc este vedeta filmului de lung-metraj „Soldatii. Poveste din Ferentari”, selectionat la Festivalul International de Film de la San Sebastian, Spania.
Dan Bursuc are un rol important in productia „Soldatii. Poveste din Ferentari”, realizata dupa best-sellerul cu acelasi nume scris de Adrian Schiop. Manelistul este „managerul” intr-o poveste despre un antropolog de 40 de ani (Adi), parasit de iubita lui si care se muta in Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Aici il intalneste pe Alberto, un rom sarac, fost puscarias, care-i promite ca-i face cunostinta cu interpreti de manele, insa cei doi sfarsesc prin a avea o relatie amoroasa.

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X