Paparazzi

Dan Chisu incearca sa se pastreze in forma prin alimentatie sanatoasa! Ce a cumparat de la supermarket VIDEO EXCLUSIV

De-a lungul timpului a fost cuplat cu multe dintre femeile frumoase de la noi. Niciuna nu a reusit insa sa-l duca la altar pe Dan Chisu pana la 62 de ani, cat are acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Dan Chisu incearca sa se pastreze in forma prin alimentatie sanatoasa! Ce a cumparat de la supermarket VIDEO EXCLUSIV icon photo

Cea care pare ca in ultima perioada l-a cumintit pe Dan Chisu este Alina Chivulescu, actrita cunoscuta din serialul “La bloc”, apropiatii spunand ca cei doi ar fi impreuna chiar de vreo 3 ani, insa au preferat sa-si tina relatia departe de ochii curiosilor.

Cuceritorul femeilor frumoase, asa cum poate fi numit Dan Chisu, se mentine bine si la 62 de ani, iar secretul sau pare a fi alimentatia, daca e sa tragem cu ochiul la sacosa sa de cumparaturi. El a fost surprins, zilele trecute, de paparazii WOWbiz.ro iesind dintr-un supermarket. Avea intr-o mana o cutie de suc natural, iar in celalalta o sacosa cu apa plata si cateva cutii de verdeturi.

Dan Chisu, la 62 de ani, s-a apucat de gastronomie


Dan Chisu este producator, regizor si actor de film. A infiintat Festivalul DAKINO destinat filmelor de scurtmetraj, insa in prezent este pasionat de gastronomie.


Printre femeile care i-au fost iubite lui Dan Chisu se afla Manuela Harabor, cu care are si un baiat pe care nu a vrut sa-l recunoasca), Mihaela Radulescu, Roxana de la Trident si vreo doua fotomodele.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune