Vedete

Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"

Dan Chisu este un mare pasionat de film si de poker.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"icon photo
Intr-un interviu acordat site-ului underthegun.ro, regizorul Dan Chisu a vorbit despre pasiunea sa, poker-ul, care i-a adus pana acum peste 200000 de euro din premii. "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: “nevasta este filmul, poker-ul este amanta”. Ma vad cu amanta din cand in cand dar cand este o problema acasa ca orice om ma duc mai intai la nevasta, deci pica pe locul doi", a povestit Chisu pentru sursa citata.

"Am invatat poker pe fructe alaturi de verii mei la tara, cand mergeam la bunici. Eram cel mai mic si ma trimiteau sa aduc prunele sau corcodusele cu care jucau ei poker. Dupa asta a trecut timpul si am jucat poker in facultate unde toti banii care se adunau din castigul unuia sau al altuia se dadeau pe vin, parmezan si alte branzateturi. Am jucat si in facultate, si in armata. Jucam pe 5 bani – 15 bani si se adunau sume de umpleam un ciorap intreg!", a marturisit Chisu pentru underthegun.ro. 

Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune