Vedete

Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"

Dan Chisu este un mare pasionat de film si de poker.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"icon photo
Intr-un interviu acordat site-ului underthegun.ro, regizorul Dan Chisu a vorbit despre pasiunea sa, poker-ul, care i-a adus pana acum peste 200000 de euro din premii. "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: “nevasta este filmul, poker-ul este amanta”. Ma vad cu amanta din cand in cand dar cand este o problema acasa ca orice om ma duc mai intai la nevasta, deci pica pe locul doi", a povestit Chisu pentru sursa citata.

"Am invatat poker pe fructe alaturi de verii mei la tara, cand mergeam la bunici. Eram cel mai mic si ma trimiteau sa aduc prunele sau corcodusele cu care jucau ei poker. Dupa asta a trecut timpul si am jucat poker in facultate unde toti banii care se adunau din castigul unuia sau al altuia se dadeau pe vin, parmezan si alte branzateturi. Am jucat si in facultate, si in armata. Jucam pe 5 bani – 15 bani si se adunau sume de umpleam un ciorap intreg!", a marturisit Chisu pentru underthegun.ro. 

Dan Chisu, interviu savuros: "La mine situatia cu poker-ul sta cam asa: nevasta este filmul, poker-ul este amanta!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune