Biz

Dana Roba si-a bagat sotul in concediu de crestere a copilului: ”In istoria fotbalului nu s-a mai intamplat asa ceva cu un arbitru”  

Insarcinata in 8 luni, Dana Roba se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru venirea pe lume a primului sau copil, o fetita ce va primi numele Chantal.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

Nasterea fetitei va avea loc in luna februarie, viitoarea mamica fiind nerabdatoare sa scape de greutatea sarcinii sale ca sa poata sa munceasca cu spor. Despre concediu prenatal si postnatal nici nu se pune problema, Dana Roba stabilind inca de la inceputul sarcinii sale ca va reveni rapid la cliente si la profesia sa de make-up artist fara sa stea acasa cu bebelusa sa. „La noi va intra taticul in prenatal, nu mamica. Daniel, sotul meu va sta acasa in concediu de ingrijirea copilului, iar eu voi continua sa muncesc. Colegii ii spun ca in istoria fotbalului nu s-a mai intamplat asa ceva, sa intre un arbitru de fotbal in concediu de ingrijire a copilului. Nu ne pasa ce zic oamenii, noi sa fim sanatosi si fetita noastra. Abia o asteptam. Suntem foarte fericiti!”, ne-a declarat Dana Roba.

(Citeste si Dana Roba toata averi pe hainutele fetitei sale)

Cel mai probabil, Dana Roba apeleaza la acesta solutie pentru ca ea este liber profesionist, iar sotul ei, Daniel, este angajat cu carte de munca la Federatia de Arbitraj. Astfel, el are dreptul sa solicite concediu de ingrijire a copilului si remuneratia care i se cuvine.

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X