Biz

Dana Rogoz: "Am 2,5 kg in plus fata de cand am ramas gravida si scad de la o zi la alta" - Vezi aici care este secretul ei!

Dana Rogoz a devenit mamica pe 1 Martie cand a adus pe lume un baietel.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 mar 2014


Intrebata de fani cate kilograme a luat in greutate si ce face ca sa isi revina la forma initiala, Dana Rogoz a dezvaluit ca a mai ramas numai cu 2 kilograme in plus si ca slabeste vazand cu ochii.

"9 kg, iar acum am 2,5 kg in plus fata de cand am rămas si scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am înfometat o secunda. Dimpotrivă, am fost atenta sa nu cumva sa sar vreo masa, cum se mai întâmpla din cauza programului inainte de a rămâne însărcinată. Am mancat tot ce am vrut si cand am vrut, eliminând alimentele interzise in sarcina. Si cat mai variat, carne, legume, fructe, din toate. In rest nu am stat atenta sa număr caloriile Iar acum mănânc in continuare super bine pentru ca alăptez in primul rând. Am fost norocoasa din punctul asta de vedere", a spus Dana Rogoz.

print
Stiripesurse.ro
"Femeie, de ce mi-ai luat copilasii?", este strigatut de disperare al sotului femeii sinucigase, care a sarit in fata trenului
"Femeie, de ce mi-ai luat copilasii?", este strigatut de disperare al sotului femeii sinucigase, care a sarit in fata trenului
X