Biz

Dana Rogoz: "Am 2,5 kg in plus fata de cand am ramas gravida si scad de la o zi la alta" - Vezi aici care este secretul ei!

Dana Rogoz a devenit mamica pe 1 Martie cand a adus pe lume un baietel.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 12 Martie 2014 19:08


Intrebata de fani cate kilograme a luat in greutate si ce face ca sa isi revina la forma initiala, Dana Rogoz a dezvaluit ca a mai ramas numai cu 2 kilograme in plus si ca slabeste vazand cu ochii.

"9 kg, iar acum am 2,5 kg in plus fata de cand am rămas si scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am înfometat o secunda. Dimpotrivă, am fost atenta sa nu cumva sa sar vreo masa, cum se mai întâmpla din cauza programului inainte de a rămâne însărcinată. Am mancat tot ce am vrut si cand am vrut, eliminând alimentele interzise in sarcina. Si cat mai variat, carne, legume, fructe, din toate. In rest nu am stat atenta sa număr caloriile Iar acum mănânc in continuare super bine pentru ca alăptez in primul rând. Am fost norocoasa din punctul asta de vedere", a spus Dana Rogoz.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X