Vedete

Dana Rogoz: "Am 2,5 kg in plus fata de cand am ramas gravida si scad de la o zi la alta" - Vezi aici care este secretul ei!

Dana Rogoz a devenit mamica pe 1 Martie cand a adus pe lume un baietel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Dana Rogoz: "Am 2,5 kg in plus fata de cand am ramas gravida si scad de la o zi la alta" - Vezi aici care este secretul ei!

Intrebata de fani cate kilograme a luat in greutate si ce face ca sa isi revina la forma initiala, Dana Rogoz a dezvaluit ca a mai ramas numai cu 2 kilograme in plus si ca slabeste vazand cu ochii.

"9 kg, iar acum am 2,5 kg in plus fata de cand am rămas si scad de la o zi la alta natural. Dar nu m-am înfometat o secunda. Dimpotrivă, am fost atenta sa nu cumva sa sar vreo masa, cum se mai întâmpla din cauza programului inainte de a rămâne însărcinată. Am mancat tot ce am vrut si cand am vrut, eliminând alimentele interzise in sarcina. Si cat mai variat, carne, legume, fructe, din toate. In rest nu am stat atenta sa număr caloriile Iar acum mănânc in continuare super bine pentru ca alăptez in primul rând. Am fost norocoasa din punctul asta de vedere", a spus Dana Rogoz.

Uite poza Danei Rogoz care a primit mii de like-uri! O sa te impresioneze si pe tine

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune