Vedete

Dana Rogoz, sfâşiată de durere: ”Azi noapte aş fi vrut să schimb istoria întâmplărilor, ca să...”

Ziua de astăzi este una tristă pentru Dana Rogoz, care a făcut public un mesaj sfâşietor, în care a vorbit despre prezentul ei fără tată.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dana Rogoz, sfâşiată de durere: ”Azi noapte aş fi vrut să schimb istoria întâmplărilor, ca să...”icon photo


Vedeta care a cucerit inimile românilor a postat pe contul personal de socializare o fotografie din copilărie şi a vorbit despre cât de mult îi lipseşte tatăl ei.
Dana Rogoz, sfâşiată de durere: ”Azi noapte aş fi vrut să schimb istoria întâmplărilor, ca să...”

”E ciudat cum inconstientul meu l-a adus pe tata in momente importante ale vieţii mele: la prima proiecţie a filmului, la masa cu Vlad, ba chiar si in timpul sfarsitului lumii, ca salvator. Tata, în lipsa, e cel care ma salvează in cele mai grele momente, e salvatorul interiorului meu agitat.
 


Azi noapte l-am visat pe Profu’, Ioan Luchian Mihalea – “tatăl” meu din turneele cu Minisong. Ultima oara l-am visat in noaptea de dinainte de a muri tata. Ii spuneam sa fie blând cu fratele meu, pentru ca “azi moare tata”. Si chiar in sambata aia a murit, deşi ma trezisem din vis cu toată vointa de a-l contrazice. Azi noapte incercam sa il salvez pe Profu’ de la moarte, încercând probabil sa il salvez si pe tata, sa opresc lanţul întâmplărilor. Sa schimb istoria. Sa fie altfel prezentul. Si atunci astăzi chiar l-am fi sărbătorit pe tata, de ziua lui de naştere.”, a scris ea pe blogul personal.

Tatăl Danei Rogoz a murit la 60 de ani, după ce luni de zile s-a luptat cu o boală grea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune