Vedete

Dani Mocanu, retinut de DIICOT, in urma cu cateva ore! Manelistul e implicat intr-un dosar de proxenetism

Manelistul Dani Mocanu si fratele sau au fost saltati, in aceasta dimineata, de DIICOT, intr-un dosar de proxenetism.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Dani Mocanu, retinut de DIICOT, in urma cu cateva ore! Manelistul e implicat intr-un dosar de proxenetism

UPDATE ora 13:00

Au aparut primele imagini de la perchezitiile organizate de DIICOT in dosarul in care este implicat Dani Mocanu!

Dani Mocanu a fost retinut in urma cu cateva ore la Targoviste, impreuna cu fratele sau. Conform unor surse din ancheta, cantaretul si fratele sau sunt implicati intr-un dosar de proxenetism si trafic de persoane. Membrii retelei din care fac parte cei doi sunt acuzati ca trimit fete din Romania in Irlanda, „la produs”. Ieri, Dani Mocanu a participat la o emisiune de televiziune, unde si-a lansat un nou videoclip.
Operatiunea este coordonata de procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
Conform unui comunicat de presa emis de DIICOT, grupul infractional este format din 19 persoane care se ocupau cu racolarea si exploatarea mai multor femei, in scopul obtinerii de beneficii materiale. Pentru destructurarea lui, DIICOT a organizat 13 perchezitii domiciliare in Dambovita, 2 in Arges si 2 in Bucuresti. In timpul perchezitiilor au fost indisponibilizate sumele de: 39.850 lei, 1.000 euro, precum si 5 autoturisme, 15 telefoane mobile si mai multe inscrisuri si documente. 13 persoane au fost aduse la audieri la DIICOT Dambovita. 

Cu o saptamana in urma, politia britanica a organizat o razie in 4 bordeluri clandestine, unde au fost identificati 8 suspecti si 6 tinere care practicau prostitutia. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune