Vedete

Dani Otil, stupefiat ca Pelinel e gravida cu Borcea! Uite ce a zis de buzele ei: "Impecabile, inchise pot sa primeasca..."

Dani Otil a marturisit ca este socat sa afle ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea si inca spera ca totul sa fie o minciuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Dani Otil, stupefiat ca Pelinel e gravida cu Borcea! Uite ce a zis de buzele ei: "Impecabile, inchise pot sa primeasca..."icon photo
"Ne distram cu o informatie neconfirmata 100%. M-am speriat cand am deschis internetul dupa sarbatori. E vorba despre asta cu Borcea. Eu nu pot sa vorbesc asa de Pelinel pentru ca am vazut-o in egari la o emisiune cand a lansat o carte si un DVD... si nu pot sa vad chestia aia si buzele alea impecabile... Stiti, buzele impecabile sunt cele care, cand stau nefacand nimic, pot primi un bat de scobitoare fara sa le atinga. Deci eu nu pot sa asociez si nu cred, de asta imi doresc in sufletul meu sa nu fie adevarata asta. Dar ador glumele facute pe tema asta. Preferata mea e: Cristi Borcea nu face niciodata sex pe bani, el face pe pensie alimentara", a spus Dani la Antena 1.
Dani Otil, stupefiat ca Pelinel e gravida cu Borcea! Uite ce a zis de buzele ei: "Impecabile, inchise pot sa primeasca..."

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune