Vedete

Daniel Iordachioae a scapat de cancer, iar recent a slabit 20 de kilograme in trei luni! Ce se intampla acum cu el

Daniel Iordachioae s-a luptat o perioada cu cancerul si l-a invins. A iesit invingator si din lupta cu depresia care il cuprinsese si il tragea in jos ca intr-un abis.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Daniel Iordachioae a scapat de cancer, iar recent a slabit 20 de kilograme in trei luni! Ce se intampla acum cu elicon photo
Dupa o perioada mai dificila, Daniel Iordachioae a renascut si se simte mai bine ca oricand. La filmarile unei emisiuni de televiziune care a durat trei luni, cantaretul a reusit sa slabeasca mult, aproximativ 20 de kilograme.

"Eu nu am fermă, dar am mai fost pe la bunici. N-am fost străin de acest climat. Problema au fost condiţiile de acolo şi faptul că am stat 3 luni. La început aveam mâncare mai puţină şi câteva animale. Este dificil pentru cineva care nu face acest lucru mai deloc. Şocul a fost mare. Am slăbit în timpul show-ului 18-20 de kilograme. Am intrat cu 105, parcă, şi m-am întors cu 85-86 de kilograme. Mulţi au zis că sunt bolnav. Mă uitam în oglindă şi nu mă recunoşteam", a spus Daniel Iordachioae pentru click.ro.

Titlu secțiune

Titlu secțiune