Biz

Daniel Negreanu, asul mondial la poker, vrea o femeie inteligenta: "Nu vreau tampite! Vreau sa stie sa faca sarmale fara carne si mamaliga cum o face mama"

Daniel Negreanu, numarul doi mondial la poker, a acordat un interviu si a demonstrat ca este un om simplu care se pricepe la ...carti.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 mar 2013

Negreanu a vorbit la Pro TV despre viata lui si despre ce isi doreste de la ea.

"Acum fac sport in camera de hotel, de ce crezi ca este asa mare? Scopul meu este sa fac 1 milion de dolari in doua saptamani. In 2004 am facut cei mai multi bani, 5 milioane. Daca nu ai cap, daca nu te simti bine, nu o sa joci bine! Cel mai mult am stat la masa de poker am stat 51 de ore fara sa dorm.", a povestit barbatul.

Negreanu a declarat ca este vegetarian: "Nu mananc carne, nu mananc unt, fara branza, fara oua. Nu mananc nimic din ce vine de la animale. Viitoarea mea iubita trebuie sa stie sa faca mancare pentru mine. Mamaliga imi place, dar facuta cum o face mama mea, tare, nu moale. Imi plac sarmalele fara carne. Fata trebuie sa aiba cap. Mie imi plac femeile inteligente, nu tampite".

"La inceput mama mi-a zis "Daniel, lasa-te de poker!". Pana la urma a fost ok, a fost de acord dupa ce mi-am cumparat o casa. Ben Affleck are sa-mi dea 1500 de dolari. Am jucat si cu Leonardo diCaprio, dar nu prea stie sa joace. Cand pierde este foarte nervos", a spus Negreanu.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X