Vedete

Daniela Crudu are un nou iubit? Toata noaptea a stat cu el si l-a tinut de mana: "Bobi din Constanta e...

Daniela Crudu s-a afisat recent cu un tanar din Constanta. Bruneta a iesit cu el si cu gasca de prieteni, s-au tinut de mana tot timpul, iar el nu a scapat-o o clipa din ochi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Daniela Crudu are un nou iubit? Toata noaptea a stat cu el si l-a tinut de mana: "Bobi din Constanta e...icon photo
Daniela Crudu are un nou iubit? Fosta asistenta de televiziune a fost vazut cu Bobi din Constanta, distrandu-se de minune si in tandreturi cu el.

Jurnalistii de la cancan.ro au aflat cine este Bobi din Constanta.

 


”Nu, în niciun caz nu e iubitul ei. Bobi e un prieten din Constanţa. Nu a scăpat-o din ochi toată seara pentru că aşa i-a cerut ea. Asta a fost condiţia pe care i-a pus-o ca să iasă cu ei. El aşa are grijă mereu de ea şi de fetele ei, gaşca împreună cu care iese mereu. Daniela a fost la berărie împreună cu mai mulţi prieteni, fiind invitată la ziua unuia dintre ei. Ea nu merge niciodată singură şi mereu ia cu ea trei-patru prieteni când iese undeva”, a spus o prietena de-ale Crudutei pentru cancan.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune