WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

Show de zile mari intr-un club din Bacau, la jumatatea lunii aprilie! Daniela Crudu si MC SO au incins atmosfera dansand pe boxe si preparand shot-uri.

Cruduta s-a intors la viata de dinainte, se pare, cand rupea cluburile in doua. Cativa ani, bruneta se facuse fata de casa, renuntase sa mai defileze sexy pe podium sau sa ciocneasca pahare si sa danseze in cluburi pana dimineata. De o perioada insa, i s-a facut dor, se pare, de distractia de atunci!

Recent, Daniela Crudu a facut furori intr-un club din Bacau unde a fost invitata sa intretina atmosfera alaturi de MC SO, o bruneta la fel de sexy ca vedeta. Cruduta a purtat o tinuta provocatoare: o bluza transparenta si decoltata pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni extrem de scurti. Toata seara, vedeta, si MC SO au dansat pe boxe, au facut poze cu fanii si au ciocnit pahare.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune