Vedete

Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii"

Actrita Daniela Nane a filmat in Statele Unite pentru o productie a carei actiune se va petrece in Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii" icon photo

Daniela Nane a fost in Statele Unite pentru filmari la productia „Sounds Of Silence”. Filmul este realizat la Hollywood, insa actiunea acestuia are loc in Romania, conform actorului roman Tudor Petrut, stabilit de mai multi ani peste ocean.


„Desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 20 de ani, iar pe atunci era inca studenta la actorie, ne-am reintalnit cu mare placere chiar pe platoul de filmare. Daniela Nane a interpretat unul dintre rolurile principale in recenta productie „Sounds Of Silence”. Pelicula, a carei poveste se petrece in Romania, a fost filmata integral pe platourile hollywoodiene. Am avut timp sa depanam amintiri”, a spus Petrut.

Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii"

Tudor Petrut este cunoscut din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat rolul olimpicului Serban, favoritul profesoarei de matematica Isoscel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune