Biz

David Puscas, ingrozit! Se teme ca Luminita Anghel se muta in America si-l lasa singur! "Nu vreau sa fiu al nimanui!" EXCLUSIV

David Puscas, fiul infiat de Luminita Anghel, nu mai are liniste de cand a aflat ca se zvoneste ca mama lui vrea sa se mute definitiv in America cu sotul si fiul ei biologic.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

Tanarul sustine ca isi iubeste mama ca ochii din cap, o respecta si incearca sa aiba o relatie civilizata cu ea, chiar daca s-au certat de nenumarate ori. (Afla AICI cosmarul pe care-l traieste David si de ce vrea sa se mute din garsoniera)

David a pastrat legatura cu Luminita, isi vorbesc, ce-i drept, strictul necesar. Recent, tanarului i-a ajuns la ureche o veste care l-a zdruncinat de-a dreptul si din cauza careia nu mai are liniste. Se zvoneste ca Luminita intentioneaza sa se mute in America cu familia. Tanarul se teme sa nu-l lase singur, in Romania. (Vezi AICI ce a facut David imediat dupa scandalul cu Luminita Anghel)

Am auzit ca mama ar vrea sa plece in America. Nu cred ca vrea sa se mute acolo fara mine, sa ma lase al nimanui. Cred ca daca ar lua aceasta decizie, mi-ar spune si mie, m-ar lua cu ea. A mai fost plecata in America si a stat trei luni. Mi-a spus ca pleaca si ca va sta trei luni, dar atunci nu ma putea lua cu ea. Nu vreau sa raman singur, nu cred ca mama ar face asta… O sa vorbesc cu ea pentru ca ideea ma ingrozeste”, sustine David Puscas.

 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X