Vedete

De ce a decis Florin Salam sa nu mai sustina concerte in Romania! Abia acum a iesit la iveala motivul

Florin Salam a anuntat in urma cu cateva luni ca nu va mai canta in Romania, dar artistul s-a razgandit. Cantaretul de manele a avut ieri un concert in Buzau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


De ce a decis Florin Salam sa nu mai sustina concerte in Romania! Abia acum a iesit la iveala motivul
 
Se pare ca Florin Salam voia sa renunte la concertele din Romania deoarece era amenintat de multe persoane.
"Florin Salam, începând cu 4 octombrie, nu va mai cânta în România. Nu ştiu dacă e o veste tristă sau nu, dar pe mine şi pe alte persoane care chiar ţinem la el, ne bucură. Ne bucurăm că l-am făcut să ia această hotărâre, pentru că, la fel ca noi toţi are o familie, trebuie să-şi întreţină o familie. În ultima perioadă, Florin Salam a cântat pentru alţii. Banii pe care îi lua pe dedicaţii trebuia să-i dea înapoi că dacă nu, era ameninţat; îmi spui că mă tai, că nu ştiu ce. Nu e vorba de acei interlopi, pe care-i numeri pe degetele de la o mână, pentru că nu fac mârlănii de genul acesta!”, a declarat Puiu Gheorghiu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Titlu secțiune