Biz

De ce nu a vrut-o  Dinu Maxer niciodata de sotie pe Luciu? Afla motivul incredibil!

Dinu Maxer si Nicoleta Luciu au fost impreuna timp de opt ani! Cu toata acestea, intre ei nu s-a pus niciodata problema casatoriei, pentru ca, spun apropiatii lor, Dinu nu a vrut nici macar sa auda despre asa ceva!
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 mai 2013

Nicoleta si Dinu Maxer au format, ani de zile, un cuplu foarte frumos! Majoritatea prietenilor ii vedeau si casatoriti, insa nu a fost deloc asa! Cantaretul a refuzat sa ajunga la altar cu iubita lui, intrucat, pe atunci, ura ideea de mariaj!

“Dinu nu suporta sa se vada insurat! Nicoleta nu era de vina, ci felul in care percepea el atunci viata! Se plangea ca, in familia lui, parintii sai au fost separati o vreme si nu putea sa conceapa ca va ajunge si el asa! Ura ideea de casatorie si nu avea de gand sa faca pasul decisiv! De altfel, i-a si spus Nicoletei sa nu se gandeasca la casatorie, ca nu o va lua de nevasta niciodata! Daca vor sta impreuna, o vor face fara acte, pentru ca, probabil, avea impregnata in minte o imagine din copilaria lui in care parintii se certau si nu ar fi vrut sa ajunga si el si Nicoleta in aceeasi situatie”, a povestit pentru WOWbiz.ro un prieten al lui Dinu Maxer!

Pe de alta parte, un alt motiv pentru care Nicoleta si Dinu nu au ramas impreuna a fost acela ca artistul nu vroia copil, in schimb, ea era innebunita sa ramana insarcinata. “Luciu se vedea maritata si cu copii, in schimb, Dinu se ferea de lucrurile acestea ca de dracu’! Asa ca, era normal, ca, la un moment dat, sa se termine tot”!, a mai povestit prietenul lui Maxer pentru WOWbiz.ro!

Cu toate acestea, peste ani, ambii au ajuns sa aiba familii, fireste cu alte persoane. Nicoleta s-a maritat cu Zsolt Csergo si are cu el patru copii, iar Dinu s-a insurat cu Deea si are cu ea un baietel minunat!  

print
Stiripesurse.ro
Cutremur urias in aceasta dimineata - 2 persoane au murit, alte peste 200 sunt ranite - E panica maxima in zona respectiva
Cutremur urias in aceasta dimineata - 2 persoane au murit, alte peste 200 sunt ranite - E panica maxima in zona respectiva
X