Vedete

De ce vrea, de fapt, Marius sa divorteze de Oana Roman? Oana a recunoscut: "Motivul rupturii noastre..."

Casnicia Oanei Roman cu Marius Elisei este greu incercata in ultima perioada. Intr-un moment de nervi, sotul Oanei Roman n-a mai rezistat si a dat de inteles tuturor ca isi doreste sa divorteze.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


De ce vrea, de fapt, Marius sa divorteze de Oana Roman? Oana a recunoscut: "Motivul rupturii noastre..."icon photo
Desi nu este prima oara cand cei doi au probleme in casnicie, Oana si Marius se lupta zi de zi sa isi pastreze caminul la fel ca odinioara. Invitata la un post de televiziune, pentru a vorbi despre ce se intampla intre ei, Oana Roman a enumerat catev din aspectele care par sa il deranjeze pe sotul ei. (Vezi ce facea Marius Elisei pe la spatele Oanei, in timpul casniciei cu ea)

De ce vrea, de fapt, Marius sa divorteze de Oana Roman? Oana a recunoscut: "Motivul rupturii noastre..."

"Discuţiile nu au pornit de la femei sau altceva. Ceea ce nu înţelege Marius este faptul că făcând cearta noastră publică ne face rău mie şi fetiţei. Nu este prima oară când aveam această discuţie. Pe el l-a luat valul, s-a enervat foarte rău. S-a mai întâmplat o dată. A greşit şi  vreau să-şi asume asta. "El nu a plecat de acasă şi stăm împreună. Eu i-am explicat că trebuie să îşi ceară scuze pentru ce a făcut. A realizat că a exagerat şi nu trebuia să se apuce să scrie pe Facebook. El este copleşit de ce se întâmplă şi mai ales să fie soţul Oanei Roman mai mult decât Marius Elisei. Eu îl iubesc pe acest bărbat. Motivul rupturii noastre este că există această presiune a numelui meu şi încă un motiv pe care nu îl vreau să îl spun. Este mai important acesta. Şi am mai vrut să renunţ din cauza asta. Poate fi schimbat cu determinare, dar trebuie să îşi dorească cu adevărat." , a spus Oana Roman.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune