Vedete

De unde are Valentin Chis, dansatorul de la Exatlon, porecla de “Bruce”? Proiectul pe care l-a abandonat pentru a pleca la competitia din Republica Dominicana

Valentin Chis, poreclit “Bruce”, coregraf si dansator profesionist, este noul membru al echipei Faimosilor de la Exatlon

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


De unde are Valentin Chis, dansatorul de la Exatlon, porecla de “Bruce”? Proiectul pe care l-a abandonat pentru a pleca la competitia din Republica Dominicanaicon photo
Valentin Chis “Bruce” a intrat in competitia Exatlon in urma cu o saptamana, el inlocuindu-l pe Andrei Stoica, luptatorul ce a trebuit sa plece din cauza unei accidentari la genunchi.

Valentin Chis este cunoscut de toata lumea ca “Bruce”, acesta fiind si numele de scena al dansatorului, care a lucrat cu multi artisti de la noi.

Diana, iubita concurentului de la Exatlon, ne-a dezavluit de unde are dansatorul aceasta porecla. “In urma cu multi ani, a facut parte din baletul unui show tv, iar colegii i-au spus ca danseaza precum se lupta Bruce Lee. Si de atunci, toata lumea i-a spus Bruce, iar lui i-a placut asa ca l-a insusit si ca nume de scena”, ne-a spus Diana.

Valentin Chis, dansatorul de la Exatlon, poreclit “Bruce” juca intr-un musical

Iubita lui Bruce, care este si ea dansatoare profesionista, ne-a povestit si la ce proiecte a renuntat tanarul pentru a pleca la Exatlon. “Juca intr-un musical, pe care il pregatea acum, insa a fost inlocuit de un coleg. Tot inainte de a pleca la Exatlon pregatea si noul album al celor de la Mandinga”, ne-a spus Diana, iubita lui Bruce, de la Exatlon. 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune