Biz

Decizia dificila luata de Oana Lis! A postat anuntul pe o retea de socializare

Oana Lis a luat o decizie grea. Blondina este nevoita sa isi vanda masina, asa ca a postat un anunt pe o retea de socializare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017
Oana Lis trebuie sa se "desparta" de automobilul ei, importat din Germania, pe care il vinde cu 5.700 de euro.  "My baby, de vânzare! Îi caut iubit nou!", a scris ea pe Facebook.
 
Oana Lis trece printr-o perioada grea. Recent, sotului ei i s-a facut rau si si-a pierdut cunostinta, provocandu-i blondinei o panica si spaima imensa.
”Nu mai pot, jur. Ma bucur doar ca mai vin oameni pe la mine si mai uit de ale mele. Nimeni nu stie ce e in sufletul meu. N-am iesit deloc din casa azi de frica. Acum cateva ore, dormeam, stiam ca Viorel e in camera lui. Din somn asa, m-a luat. Am ramas foarte panicata. Eram aici, in pat, iar el dormea în camera lui. Am auzit un zgomot si am fugit. L-am vazut ca a intrat in camera, mi-a zis ca nu mai vede, ca se simte rau. Am sarit din pat, am vazut ca se dezechilibreaza. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu fata in jos. L-am tinut cu toata forta de bluza, dar n-am putut sa-l tin bine. Din pat a cazut pe jos si s-a lovit aici, de pat. Statea cu capul în jos, voiam sa-l ridic. Cred ca a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru ca matusa mea a avut asa ceva si am gasit-o asa, ca stiu simptomele",  a povestit Oana.
 
 
 
 
 
 
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X