Vedete

Decizia neasteptata luata de barbatul care s-a iubit cu Mihaela Borcea mai bine de doi ani!

Dupa despartirea de Cristi Borcea, fosta sotie, Mihaela, a preferat sa fie discreta. Femeia s-a concentrat pe afacerile sale, pe educatia copiilor, iar, la un moment dat, a inceput sa iubeasca din nou.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Decizia neasteptata luata de barbatul care s-a iubit cu Mihaela Borcea mai bine de doi ani!icon photo
Mihaela Borcea s-a imprietenit, in mare secret, cu primarul din Zabrani, Marian Toader, si, timp de doi ani, a trait o poveste de dragoste ascunsa de ochii lumii! Nu acelasi lucru se poate spune insa despre partenerul ei, care, mandru de relatia lui amoroasa, si-a umplut facebook-ul cu poze cu ex-doamna Borcea.

Din pacate, idila nu a tinut pana la adanci batraneti, caci, in toamna trecuta, Toader a fost "invitat" pe la DNA Timisoara, fiind anchetat intr-un dosar de spalare de bani. Mai mult, si Mihaela a ajuns sa dea declaratii in fata oamenilor legii, lucru ce nu i-a prea placut lui... Borcea, care, desi divortat de afacerista, a ramas in relatii cu ea, in special de business.

Astfel, dupa cateva discutii avute la penitenciar cu fostul sot, Mihaela a luat decizia de a se desparti de primar, situatie confirmata chiar de Toader in iarna, intr-o declaratie publica.
Suparat ca totul s-a terminat asa, politicianul a decis sa o scoata definitiv pe Mihaela Borcea din viata lui si a sters in intregime imaginile cu femeia de pe contul sau de socializare. Pe adresa lui, figureaza acum doar imagini din prezent, iar anii 2014 si 2015 lipsesc cu desavarsire.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune