Biz

Decizia neasteptata luata de barbatul care s-a iubit cu Mihaela Borcea mai bine de doi ani!

Dupa despartirea de Cristi Borcea, fosta sotie, Mihaela, a preferat sa fie discreta. Femeia s-a concentrat pe afacerile sale, pe educatia copiilor, iar, la un moment dat, a inceput sa iubeasca din nou.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate

Mihaela Borcea s-a imprietenit, in mare secret, cu primarul din Zabrani, Marian Toader, si, timp de doi ani, a trait o poveste de dragoste ascunsa de ochii lumii! Nu acelasi lucru se poate spune insa despre partenerul ei, care, mandru de relatia lui amoroasa, si-a umplut facebook-ul cu poze cu ex-doamna Borcea.

Din pacate, idila nu a tinut pana la adanci batraneti, caci, in toamna trecuta, Toader a fost "invitat" pe la DNA Timisoara, fiind anchetat intr-un dosar de spalare de bani. Mai mult, si Mihaela a ajuns sa dea declaratii in fata oamenilor legii, lucru ce nu i-a prea placut lui... Borcea, care, desi divortat de afacerista, a ramas in relatii cu ea, in special de business.

Astfel, dupa cateva discutii avute la penitenciar cu fostul sot, Mihaela a luat decizia de a se desparti de primar, situatie confirmata chiar de Toader in iarna, intr-o declaratie publica.
Suparat ca totul s-a terminat asa, politicianul a decis sa o scoata definitiv pe Mihaela Borcea din viata lui si a sters in intregime imaginile cu femeia de pe contul sau de socializare. Pe adresa lui, figureaza acum doar imagini din prezent, iar anii 2014 si 2015 lipsesc cu desavarsire.

print