Vedete

Declaratia Irinei Loghin dupa ce s-a scris ca a murit! "Admiratorii m-au sunat ca sa se convinga ca nu am murit! Am hotarat sa..."

Irina Loghin a fost socata sa afle ca un site din Romania a imprastiat informatia ca marea artista de muzica populara a murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Declaratia Irinei Loghin dupa ce s-a scris ca a murit! "Admiratorii m-au sunat ca sa se convinga ca nu am murit! Am hotarat sa..."icon photo
Irina Loghin a decis sa ia masuri si a vorbit cu un avocat pentru a stabili ce este de facut pentru a stopa astfel de zvonuri nefondate. Cantareata de muzica populara nu intelege cum s-a ajuns sa se scrie ca a incetat din viata din cauza unui virus ucigas contactat din SUA.

 

„Dragii mei,

Am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur şi simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, aşadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu şi voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simţ şi a legii.  Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaş din SUA.

Vă mulţumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje şi comentarii!”, a spus Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune