Biz

EXCLUSIV | Declaratii socante ale fostului sot al Danei Savuica! Nimic din ce stiai nu mai conteaza! “Mai bine divortam acum opt ani!”

Fostul sot al Danei Savuica sustine ca el a fost cel care a plecat de acasa dupa separarea de vedeta, insa ea este cea care si-a dorit in proportie mai mare divortul! De aceea, regreta ca nu a renuntat la mariaj, in urma cu cativa ani, cand ei au mai stat despartiti o perioada. “Poate ar fost mai bine…”!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 4 feb 2016

Razvan Stanciu a fost cel care a recunoscut public ca el si Dana Savuica au pus capat casniciei in decembrie, dupa 25 de ani de iubire. Barbatul a vorbit cu sinceritate despre faptul ca el si vedeta nu mai locuiesc in aceeasi casa, iar, acum, nu mai sunt nici macar prieteni.

Daca pana acum, toata lumea a sustinut ca Dana a fost prima care si-a luat bagajul si s-a mutat in alta parte, ei bine, Razvan a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca lucrurile nu au stat deloc asa…dimpotriva! “Eu am fost cel care a plecat de acasa!!! Insa, e adevarat Dana a fost cea care si-a dorit intr-o proportie covarsitoare sa divorteze! Atunci, am acceptat situatia si am inteles ca nu mai puteam sa schimbam nimic unul la celalalt incat sa mai ramanem impreuna. Suntem doua caractere tari si, probabil, nu ne mai ascultam suficient sau nu ne mai acceptam asa cum suntem acum”, a spus fostul sot al lui Savuica pentru WOWbiz.ro.

Razvan Stanciu a fost totusi zgarcit in a dezvalui motivele reale ale divortului, insa nu s-a ferit sa vorbeasca despre o alta perioada tulbure din viata lui si a Danei, atunci cand, au mai fost la un pas de renunta la casnicie.

“E adevarat ca am mai avut o cumpana in trecut, acum opt ani, si, poate, acum daca ma gandesc mai bine unde s-a ajuns, ar fi fost mai bine sa ne fi despartit atunci! Fetita noastra insa era mai mica, iar in viata trebuie sa faci si niste compromisuri. In plus, a existat si foarte multa iubire intre noi si am trecut peste toate. Ne-am dorit o relatie si am incercat sa fim fericiti atata timp cat am fost impreuna”, a conchis Razvan pentru WOWbiz.ro!

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X