Vedete

Declaratiile halucinante facute de Liviu Arteni, la scurt timp dupa moartea Israelei! Barbatul a recunoscut tot: "Sunt dependent de alcool si stupefiante"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Declaratiile halucinante facute de Liviu Arteni, la scurt timp dupa moartea Israelei! Barbatul a recunoscut tot: "Sunt dependent de alcool si stupefiante"icon photo
 
Israela a fost gasita moarta, in urma cu o saptamana, in baia casei in care locuia singura. Dansatoarea era dezbracata si s-a stins din viata din cauza inelului gastric care i s-a rupt. 
 
Liviu Arteni, fostul sot al vedetei, face acum declaratii socante. 
 
„Nu mai vreau să fac nici o pensiune. Eu vreau să ajut oamenii. Mă întorc în România ca să ajut oamenii străzii şi pe cei bolnavi, aşa cum şi Israela făcea când trăia”, a declarat Liviu Arteni la un post de televiziune.
 
 
 „Psihopat, hai să analizăm puţin, să dăm o notă profilului psihopat. Atât timp cât noi stăm de vorbă cu cineva faţă în faţă… nu e paranoia, doar că simţeam că am nevoia să vorbesc cu cineva. Simt nevoia să fiu auzit, degeaba e libera exprimare dacă nu suntem asculţati. Alcoolul este un pericol social. Da, consum în continuare. Eu nu pot fără. Eu am multe vicii. Sunt dependent de stupefiante. Asta e unul dintre motivele pentru care nu m-am întors mai devreme, pentru că nu sunt tolerate aici”, a mai declarat barbatul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune