Actual

Declaratiile socante facute de preotul inselat de sotie cu un elev! Cu un limbaj de cartier, barbatul sare in apararea ei

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat marţi, 09:22
 
Preotul inselat de sotie cu un minor in vasta de 17 ani ii tine in continuare partea femeii. Barbatului nu-i pasa ca partenera sa si-a recunoscut fapta si sustine ca presa este de vina pentru tot. 
 
"Soţia mea este nevinovată. Nu aveţi ce să discutaţi cu ea! E numai vina voastră, a ziariştilor, că s-a ajuns aici! Aţi răstălmăcit cuvintele şi de-aia a ajuns acum să fie judecată. Hai, pa! Nu mai sunaţi, că nu avem ce discuta", a declarat preotul pentru Spynews.ro.
 
 
Parintii baiatului sunt distrusi de durere si sustine ca nu o vor ierta niciodata pe profesoara. 
 
”N-am s-o pot ierta niciodată pe femeia asta şi nu cred că ar putea s-o ierte cineva de pe lumea asta dacă ar fi în locul meu. Pentru ea, viaţa merge mai departe. Are toţii copiii în viaţă, a mai născut unul, care vom vedea al cui este, că am cerut test ADN, iar noi suntem terminaţi psihic. Avem o mie de întrebări fără răspuns. Toată şcoala ştia de relaţia lor şi nouă nu ne-a spus nimeni nimic. A dispărut Marius şi atât. Nici directorul, nici profesorii, nici copiii, nimeni nu ne-a spus despre ea. Dar ea, ca om, că nu mai spun ca profesoară şi ca mamă, dacă a văzut că el este dezechilibrat şi a mai avut tentative de suicid, aşa cum a declarat, de ce nu mi-a spus nimic? Aş fi discutat cu el, l-aş fi descusut şi găseam o soluţie. Totul pe lumea asta are o soluţie. Şi ar fi rămas în viaţă. Poate mi-ar fi spus de relaţie – unde ar fi putut să ajungă relaţia asta? -, de sarcina ei, de faptul că l-a respins şi i-a spus să nu se mai atingă de ea şi făceam ceva. Dar n-am ştiut nimic, pentru că ea n-a vrut ca el să dispară doar din viaţa ei, ci să dispară de tot”, au declarat parintii baiatului, in luna septembrie.
 
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X