Vedete

Denisa Manelista a murit pe 23 iulie. Semnificatia ascunsa a acestui numar o sa te infricoseze. Are legatura cu Satana, dar si cu dezastrul atomic de la Hiroshima.

Intalnim acest numar la tot pasul. Fara a fi unul dintre numerele destinului, este determinant pentru omenire, in general, si pentru fiecare dintre noi, in special.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Denisa a murit pe 23 iulieicon photo
Denisa a murit pe 23 iulie
 
Daca tinem cont de intamplarile care au legatura cu numarul 23, putem spune ca este un numar misterios. In Biblie, referirile care cuprind numarul 23 sunt despre cazuti si ani cu ghinion. Mai mult, suma cifrelor simbol din Biblie – 4 (cele patru fiinte apocaliptice), 7 (sapte vaci grase si sapte vaci slabe) si 12 (numarul apostolilor) – este 23. Iar daca esti si mai atent si incerci sa socotesti cat fac 2/3, ajungi la… 0,666, asa-numitul numar al fiarei.
 
Unde il gasim pe 23?
 
Fiecare parinte contribuie cu 23 de cromozomi la ADN-ul unui copil.
 
Sangele ajunge de la inima la extremitati si inapoi in 23 de secunde.
 
Al 23-lea cromozom uman stabileste sexul.
 
Alfabetul latin are 23 de litere.
 
Cavalerii templieri au avut 23 de comandanti supremi.
 
Calendarele egiptene si sumeriene incep pe 23 iulie.
 
Parul uman rezista la o sarcina de 23 de tone in cazul in care este legat ca o franghie.
 
Denisa Manelista a murit pe 23 iulie. Semnificatia ascunsa a acestui numar o sa te infricoseze. Are legatura cu Satana, dar si cu dezastrul atomic de la Hiroshima.
 
Toate celebritatile care s-au nascut pe data de 23 sau in anul ’23 din oricare secol au murit din cauza unei supradoze de droguri, di pricina abuzului de tigari sau a consumului de alcool.
 
Iulius Cezar a fost injunghiat de 23 de ori.
 
Doua treimi (2/3) din ingerii raiului au ramas fideli Domnului.
 
Mana omului are 23 de articulatii.
 
Pe 23 ianuarie 2003, au fost ucisi 23 de soldati americani in Irak, intr-o regiune cunoscuta sub numele Sector 23.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune