Biz

Denisa Manelista devenise milionara inainte de boala! Cantareata a avut pana acum o cariera artistica de invidiat, in ciuda faptului ca a studiat la un liceu modest! | EXCLUSIV

Denisa Raducu a adunat foarte multi bani in cariera ei muzicala! Tanara a reusit sa isi surclaseze colegii de scena, in conditiile in care nu avea studii de specialitate, iar scolile pe care le-a urmat au fost unele fara mari performante printre institutiile de invatamant din tara!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

Denisa Manelista s-a remarcat in domeniul artistic, a castigat si bani multi, insa la invatatura nu a prea stat grozav! (citeste de ce tip fugea Denisa Raducu)

Inainte de a se imbolnavi, Denisa Raducu era una dintre cele mai bine platite cantarete din Romania! Cariera ei a luat-o pe un drum ascendent inca de 13 ani, atunci cand blondina si-a lansat primul hit, pana la 27 de ani, varsta la care avea agenda plina de concerte, in special in America. De altfel, in 2016, manelista a cantat foarte mult in SUA si a castigat o groaza de bani, cu care si-a cumparat printre altele un super apartament si o masina de lux! Restul sumelor incasate le-a pus in banca!

“Denisa avea o cariera stralucita! Tanara avea o groaza de show-uri din care castiga sume enorme! Se vorbea in lumea muzicala ca devenise milionara, desi nu ii placea sa arate acest lucru! Prefera  sa stea in banca ei, sa fie respectuoasa si sa se bucure de o viata de printesa, asa cum de altfel si este”, au dezvaluit persoane apropiate cantaretei.

Pe de alta parte insa, faptul ca a castigat multi bani in cariera ei din concerte, nu a ocolit-o de “rautatile” celor care o cunosteau inca din copilarie.

“Denisa avea bani pentru ca a avut talent muzical, nu fiindca ar fi fost foarte buna la scoala! Ea s-a axat pe spectacole, caci in privinta studiilor, nu se poate vorbi despre aceleasi performante ca in domeniul artistic. Fata a studiat la Stefanesti primele opt clase, apoi, a urmat o perioada cursurile Grupul Scolar Bratianu Dragasani, un liceu agricol, unde a avut rezultate modeste la invatatura. Totusi, cand s-a lansat in muzica, a plecat la Bucuresti si a urmat un colegiu tehnic, pe care l-a absolvit in 2008 cu specializarea "tehnician chimist de laborator”, profesie pe care insa nu a practicat-o niciodata! Nici nu ar fi avut de ce, pentru ca muzica i-a schimbat viata si… conturile”, au dezvaluit persoane din localitatea natala a cantaretei.

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X